Pingu Lingo: cel mai complet și o revizuire cinstit

Dacă sunteți în căutarea de opinii cu privire la Pingu Lingo limbi, nu vă puteți găsi într-un loc mai bun. În rețea, într-o librărie, într-un subsol, în Apple App Store sau Google Play Store există zeci de materiale și oportunități de învățare a limbii. Atât de mult, încât provoacă amețeli. Am incercat mai multe, a găsit mai multe pietre, și-a petrecut timpul la metodele ineficiente sau au suferit de erori.

PinguLingo – preț, opinii, conținut, eficacitate, de unde o cumpărăm? De la librărie sau de pe site-ul oficial?

Pe de o parte, cele mai vechi metode de predare a limbilor străine deja dincolo de timp și spațiu. Pe de altă parte, bunătatea moduri moderne, care sunt în pas cu tehnologia de revoluție, de asemenea, implică-l cel mai rău dezavantaj-libertatea de a crea și distribui conținut. Teribil pericol în orice domeniu al culturii, pentru că fiecare creează ceea ce vine cu ea în notare. Există metode lingvistice, care sunt foarte rele. În cazul în care am găsit mereu bine, este Pingu Lingo.

Am terminat partea din:

 • arabă
 • ebraică
 • euskara
 • persană
 • poloneză
 • română
 • germană
 • portugheză
 • bretonă

Am studiat din рабо, pe de altă parte, aceia dintre:

 • engleză
 • franceză
 • spaniolă
 • chineză
 • catalană

Pingu Lingo forum aceasta mele preferate didactice instrumente. El are o mulțime de avantaje în comparație cu alte metode de învățare. Dacă sunteți în căutarea pentru un mod rapid și plăcut mod de a învăța limbi străine, trebuie să ia în considerare.

De ce ar trebui să învețe cu ajutorul metodei Pingu Lingo

# 1 este interesant.

El are neînfrânat desene, plin de umor teme de-a lungul cărții și de multe ori сюрреальные dialoguri. Potrivit unora, aceste cărți nu au de rigoare. Am mai mult de un sejur de formare a clubului. Pingu Lingo forum este una dintre cote maxime. Dacă principiul de bază мнемонизации este de a recurge la ardid, care ne permite de a capta concept în cap, nimic mai bun decât extravagante situația de a ne lăsa gravate în gri materie. El introduce Pingu Lingo forum, de asemenea, un alt cultural fragment de țări, în cazul în care este vorba despre limba țintă.

# 2 principiul intuitiv de asimilare

Simplificând, redă procesul prin care copiii trec, atunci când vine vorba de a învăța prima lor limbă: introducerea treptată de cuvinte, fraze, idei.

De ce ar trebui să învețe cu ajutorul metodei Pingu Lingo

Cum face el asta? Începând cu pasive și terminând cu activ Pingu Lingo forum. Cu un fel de diferență metode merg așa.

 1. În primul rând, pasiv de a citi si de a invata primele 50 de lecții, ignorând gramatica, concentrându-se pe fraze, dialoguri, ascultându-le, citindu-le, repetându-le cu voce tare și compararea lor cu ретроспективами în limba de bază.
 2. Apoi, începând cu lecția de 50, de a continua învățarea treptată 51, 52, 53… și la sfârșitul fiecărei dintre ele, înapoi la început, lecția 1, 2, 3…, stați în note gramaticale, de a traduce în limba-țintă, de a efectua exerciții și așa până la sfârșitul cărții.

În jargonul metoda pasivă faza de primul val și activează al doilea val. Este minunat, pentru că puterea intuiției umane este mult mai eficientă decât supunerea сессиям fonetică și gramatică.

# 3-o gamă largă de limbi .

Editura oferă o gamă largă de. American engleză, chtimi, cantoneză … există o mulțime de materiale disponibile. Încă nu este suficient quechua Pingu Lingo forum, синдарина, limbi gesturi, berber limbi și sami. Dar hai, cu 113 între standard de limbi și tipuri, caracteristici nu aveți nevoie.

Ce se poate afla prin Pingu Lingo?

# 4 redundanța este o parte a filosofiei sale .

Ei verifică și se repetă cheile de limbă, astfel că există puține șanse ceva de dor.

Dacă vă dor de un detaliu, dacă nu înțelege conceptul, nu aveți nevoie să vă faceți griji.

# 5 complete de metode.

El include materiale scrise și audio, astfel încât să puteți asculta textul, în același timp pentru a citi, care este una dintre cele mai eficiente metode de învățare a limbii.

Alfabetul fonetic international-aceasta este o mare invenție, dar pentru noi, învățătorii legii este mai bine pentru a auzi cum se pronunță acest cuvânt, atunci când citim.

# 6 înregistrări foarte bune .

Zgomotul de fundal, un sunet curat, încet voce și viteza potrivită pentru progresie cursului: лощить.

Ce se poate afla prin Pingu Lingo?

# 7 un Pic în fiecare zi, pentru o lungă perioadă de timp.

Este vertebra mediului în acest stil de învățare, care este cel mai de succes, pe care îl voi citi o prelegere celor drepți și sinistru.

Tu mă ierți dacă am устану, dar nu există cel mai bun stil.

# 8 fiecare lecție este un mic compendiu de limba.

Lecția Pingu Lingo forum este compus din:

 • fragment din viața reală a inspirat-o conversație;
 • indicații foneme mai aproape de baza limbii (dacă îndrăznești să nu cumpere de înregistrare);
 • unele note de utilizare a limbii și mici gramaticale depozite;
 • traducerea în limba de bază;
 • scurte exerciții de traducere și completare a lacunelor.

Elementele de bază ale limbajului, felii, usor de digerat.

# 9 doar să-numărul minim de gramatica, necesar pentru a avansa la etapa în care vă aflați .

Numai din cauza aceasta, el ar fi meritat premiul Nobel.

La fiecare șase lecții colectate de puncte de bază și scurte explicații gramaticale. Lovire. Apoi urmează încă șase lecții intuitive de asimilare.

# 10 este extensibila .

Puteți folosi doar un pachet standard de efort (deși ar trebui să depună toate eforturile, în cele din urmă și De la), vă puteți lansa în extensiile de îmbunătățire sau de afaceri, soiuri locale (marocan arabă pentru American pentru limba engleză și așa mai departe), de a recurge la тетрадям și așa mai departe

Principiul călăuzitor este una și aceeași, deși el se abate în mod diferit pentru o astfel de limbaj sau pentru a consolida o astfel de calificare.

#11 Este accesibil.

De formare cu un antrenor sau de un anumit profesor este o suma, dar, de asemenea, într-o școală privată; în plus, presupunând că în acest ultim caz, rata servește ceva adevărat. Faceti un calcul cât de multe se pot costa aceste opțiuni, și apoi să ia o privire la prețurile Pingu Lingo pret: cu metodele lor rentabilitatea investiției este brutal.

Acest lucru este în valoare de ea.

Dar nu toate sunt de trandafiri, metoda are, de asemenea, limitări.

Problemele Pingu Lingo pret

# 1 edițiile în limbi romances funcționează normal, altele-mai puțin.

Asta nu este tot, din cauza editorului sau al autorului cursului: intuiția poate nu toate, înainte de a семитическими sau dar-prin limbile. Dar, care sunt obișnuiți bună corespondență un romantic limba cu alta, sărind în thai sau persană, nu se poate observa un decalaj, care filosofia lui alfonso Череля lasă deschisă. Ei încă sunt instrumente eficiente, dar un studiu în aceste cazuri se produce în mod diferit.

# 2 promis nivel greu de atins.

Metode, cum ar fi chineză, fără efort (nu este disponibil în limba spaniolă) sau arabă, fără efort, în ciuda faptului că este bine făcut, nu permite de a atinge B2. A2 acoperă tot ceea ce am văzut și câteva B1.

Engleză sau franceză, cu toate acestea, ajung aproape. – E teamă, pentru a completa B2 nevoie de mai mult material si mai mult de lucru. Toate Pingu Lingo pret acestea, vreau să spun doar competențele de care această metodă permite de a instrui, adică lipsit orală și scrisă de producție. De asemenea, el a spus Donovan, Nagel, un superb dependent de limbi de pe această înregistrare Pingu Lingo pret, care vă invit să revizuiască, de asemenea, deși eu nu sunt de acord în mai multe părți ale sale de analiză.

# 3 lingvistica diversitate, în spaniolă de baza, este limitat.

În limba engleză există mult mai multe opțiuni; în limba franceză aveți, practic, nu există pace de la mână. Chineză și Persană, mai vorbim despre ceea ce provoacă cel mai mare interes, nu sunt încă disponibile pe treptele de bază.

# 4 studiul limbajului dincolo de încheierea metoda Pingu Lingo pret.

Deși utilizarea metodei de 100%, de o jumătate de oră pe zi sau mai mult în decurs de câteva luni, încă nu este suficient pentru însușirea limbii. Acesta este doar începutul. În plus, acest dezavantaj este distribuit tuturor metodelor de învățare, nu numai pentru ediția a Pingu Lingo pret.

Efectul de învățare cu acest produs

În plus, dacă utilizați 20 de minute pentru o lecție de limbă franceză, când vei deveni un japonez sau grecești, să fie dispuși să-și petreacă de două ori mai mult timp și în mod activ să învețe, nu pentru a vizualiza rapid monografice lecții de gramatică, disponibile la fiecare șase standard de lecții.

#5 Erori.

Sau de mână de autor sau de o persoană care a adaptat versiunea originală a metodei la o altă bază de limbă, de ceva rău проскользнуло la publicare.

Din fericire, acest lucru este aproape întotdeauna greșeli. Limba franceză în limba spaniolă are unele de altele, deși el este încă recomandată de produs.

# 6 în cazul în care esperanto?

Acest moment este mai degrabă prietenos critici decât dezavantajul metodei.

Astăzi esperanto considerat doar franceza, interesant, dar limitat de receptorul libretul.

 

Mai târziu, a fost un simplu clasic pachet esperanto Pingu Lingo: dintre puținele care au reușit să facă cu ea, mai multe spun că el nu a reprezentat sursă de inspirație Monsieur Череля, pentru că el este un pic intuitivă. De ce a fost complet eliminat din colecție? În orice caz, un mister.

Dacă vreau să învăț o limbă nouă sau pur și simplu vorbească (sunetele lui, alfabetul, de exprimare, mă duc cu caracteristici pilot la ediția a Pingu Lingo.

Cred că este o reflectare a lui Pavlov.

Și puteți, de asemenea, hack material, de a adapta la propria metodă de predare.

Dacă vi se pare dificil de înțeles prosodia, puteți lua mp3 oriunde și să-i asculți încă o dată fără text în față, de exemplu. În cazul meu, când am făcut cu lumina limba engleză și каталонскими versiuni, am deja bine făcut în cele două limbi și a trecut la pasiv de undă.

Există oameni care mai întâi a asculta o înregistrare de câteva ori, apoi ascultă și citesc în același timp.

Eu nu o fac de obicei. l-am împușcat în cap în sincron de lectură și de a asculta. Da, eu repede verific lecția anterioară, înainte de a începe unul nou. Chiar și în metodele de семитических sau дравидических limbi, în ciuda limitelor lor, eu încă sunt convins că nu există nici o modalitate mai bună de a pătrunde în ele.