Pentru pierderea în greutate burtă, ușor de

Excesul de greutate și asociate, cu o cifră de probleme-problemele care apar în civilizația modernă departe. Ca urmare, problemele de sănătate asociate în principal. De aceea, aproape toti cei care depind de el mai devreme sau mai târziu încercarea de a reduce greutatea. Mulți oameni încearcă în mod deliberat pentru speciale în zonele cu probleme pentru a demonta. Pentru că una dintre aceste zonele cu probleme, în principal de stomac, se transformă acest articol pentru pierderea în greutate pe abdomen.

Doriți să piardă în greutate? Căutați pe Internet informații despre nu este o idee rea, deși la început, dar nu va fi de încredere. Pierde în greutate, în principiu, este o chestiune simplă și de multe ori devine prea complicat. Ei au nevoie practic doar de două lucruri:

pentru pierderea în greutate burtă frau1. O alimentație sănătoasă: Acest lucru pare evident, dar mulți oameni nu primește ei. Nu există o mulțime de grăsime (grăsime are mai mult de două ori mai multe calorii decat carbohidratii sau proteinele!) și încercați să nu ia prea mult zahăr. Care ridică nivelul de zahăr din sânge și de a prezenta îngrășare de produse. În special în băuturi maselor de multe ori se ascund în nesănătoase industria zahărului. Ei beau pentru diversitatea de apă, corpul tau va multumesc.

Sfat: bea o Mulțime de apă, se umple stomacul și face, că o astfel de foame. Pur și simplu ia o sticla mare, de exemplu, 1,5 litri de Volvic sticle și pur turna apa obișnuită de la robinet. Veți vedea sticle la un moment dat de gol și două sticle pe zi, loțiune de corp.

  1. Fac sport: deși se poate realiza numai printr-o alimentație sănătoasă în greutate visul, pentru că sportul este un factor important pentru sănătate. Cine se ocupă în mod regulat de sport, pur și simplu se simte mai bine și vesel. Dacă ești prea jenat pentru a merge de exemplu la sala de sport sau nu, este pur și simplu велоэргометров pentru acasă. Pentru a putea să se mențină în formă, nu de a le face sa se simta observa, și puteți utiliza aparatul în orice moment. 30 de minute pe zi, sănătatea dumneavoastră ar trebui să fie toate de valoare. este posibilitatea de a cumpăra cu bani puțini și de cumpărare, în orice caz, merită. 2 în prezent, economic Amazon.

De ce anume în zona abdomenului special pentru pierderea în greutate

Ce fel de Exercitii pot ajuta să Piardă

Depuneri de grăsime în zona abdominală, în care, în conformitate cu concluziile experților în jurul organelor interne și, de acolo, poate duce la diferite boli. Deosebit de grasime de pe abdomen ar trebui să fie pus în așa fel, de aceeasi liber, care constituie cauza proceselor inflamatorii cronice. Datorită acestui fapt organele interne și chiar inima deteriorat. Inflamație a țesuturilor, contribuie, de asemenea, dăunătoare depozite în artere, care pot duce, printre altele, hipertensiune arterială și infarct miocardic. Mai ales bărbații suferă de țesut adipos în zona abdominală, în timp ce la femei se acumulează grăsime în principal pe picioare și coapse.

Acizi Grași Nesaturați

Acizi grași nesaturați ajuta la eliminarea de grăsime de pe abdomen, coapse, și, de asemenea, important pentru un total de wellness. În plus, acestea au un impact pozitiv asupra nivelului de colesterol si reduce riscul bolilor sistemului cardiovascular. Acizi grași nesaturați, apropo, pot fi găsite în nuci, avocado, măsline și aproape toate Uleiuri vegetale.

Fructe

Legume proaspete, desigur, se referă la orice o dieta echilibrata, la fel ca și pentru orice dieta de succes. Fructe oferă organismului valoroase de vitamine și fibre, asigură o digestie sănătoasă. În același timp, există o mulțime de fructe de padure locuri, ca de exemplu, pepene galben, Mere și citrice, puține calorii, face sătul și de a arde de grăsime.

Legume

La fel ca și fructe proaspete și legume proaspete sunt foarte utile pentru a reduce Burtă. Castraveti, rosii, conopida, broccoli și multe alte tipuri de legume și au puține calorii și de a face potolită, în timp ce acestea furnizează organismului o multime de vitamine si carbohidrati.

Proteine

Proteine pot fi găsite în carne și pește. Cine vrea să piardă în greutate, ar trebui să alegeți cât mai mult carne slaba, de exemplu, păsări de curte. Pește nu este atât de important, pentru că peștele conține toate necesare de acizi grași nesaturați. Proteinele sunt importante pentru cresterea masei musculare si arderea grasimilor. Cu toate acestea, este necesar să le ia în cantități moderate, deoarece acestea pot avea în Exces, și efecte negative.

Dacă doriți să lăsați o dieta Part profesioniști, atunci încercați produsele Amapur, care oferă toate ingredientele necesare pentru pierderea în greutate.

Ce fel de Exercitii pot ajuta să Piardă în greutate în stomac?

Atât de frumos, că unele alimente ajuta descompune grăsimi și de a reduce greutatea, prin urmare, trebuie să știți că aceasta este doar jumătate din program. Dacă o persoană în mod deliberat vrea să lupte cu grăsime pe abdomen, nu este vorba doar despre dieta. Ea include, de asemenea, exerciții specifice. Cine vrea să colecteze de grăsime de pe abdomen, ar trebui să înceapă tocmai de învățare. Prin construirea musculare de la abdomen este extras simultan aflat acolo de grăsime. Efectul practic este că vă construi musculare și de puterea consumatorilor. Cu alte cuvinte: Fiecare gram mai mult masa musculara consuma excesul de calorii, și, prin urmare, ajută în acest sens arde de grăsime care se află.

Mai mult musculare aveți posibilitatea de a construi pe burta, cu atât mai mult de grăsime, trebuie să ardă, pentru ca anume în acest domeniu de probleme. Cu toate acestea, pentru a obține toate depozitele de grasime și în același timp de a evita unilateral de sarcină pe corp, trebuie să fie construite în afară de mușchii abdominali și mușchii spatelui. Mai jos sunt descrise unele Exerciții, prin care în mod deliberat de grăsime în zona abdominală luptă și poate fi șters.

De ce anume în zona abdomenului

Sit-Up-Uri

Sit-up-uri, probabil, primul Exercițiu, care vine în minte mai multe, cand te gandesti la antrenament muschii abdominali. Acestea pot fi cu ușurință în cei 4 pereți și nu necesită de a efectua aparate. Ești culcat pe spate, pe winkelt picioarele, mâinile sunt plasate în spatele capului, iar acum ridică TRUNCHIUL până când coatele se referă la genunchi. Pentru a antrena și laterale muschii abdominali, ai face acest Exercițiu pe cruce, schimbarea s-a referit dreapta Elenbogen genunchiul stâng și malul stâng cu cotul genunchiul drept.

Trebuie remarcat faptul că punerea în aplicare a acestui Exercițiu este prea rapid, dar în mod deliberat lent. El nu vine aici pe viteza, ci pe puterea și de a construi musculare.

Mersul pe bicicleta

Pentru acest Exercițiu aveți nevoie într-adevăr nu este o bicicletă și efectuează chiar în propria casă. Stai jos, cu picioarele pe podea. Acum, ridică picioarele și se mișcă așa, ca pe real cu bicicleta. Picioarele nu trebuie să atingă podeaua. La început vă veți simți după o perioadă scurtă de timp, sarcina pe muschii abdominali. Cu timpul, puteți efectua acest Exercițiu este întotdeauna mai mult.

Exerciții pentru direct spate

Tu culcă-te pe burtă și pe winkelt mâinile un pic mai departe. Apoi, intinde tot corpul și ridicați partea superioară a trunchiului și mâinile de aproximativ 10 cm, Această poziție se menține câteva secunde, apoi coborâți trunchiul. Totul se repetă de mai multe ori.

Un alt Exercițiu pe spate

Stai pe genunchi și mâinile. Acum, ori trage un cot de o parte și un cot de cealaltă parte de sub carcasă, cu spin devine rotund. Apoi întinde Mâna înainte, pasul înapoi, departe, unde de spin pur și simplu întins. Acest exercițiu ar trebui să se repete pe fiecare pagina de mai multe ori.

Este important ca în timpul de retragere de pe abdomen, care te antrenează abdominali si muschii spatelui, deoarece, în caz contrar, mai devreme sau mai târziu, cu dureri de spate, poate fi, de grasimea de pe burta, ca nimeni într-adevăr nu are nevoie sau vrea.

De asemenea, există sporturi care întăresc ca muschii abdominali, dar, de asemenea, muschii spatelui și mai multe efecte pozitive pentru sănătate. Pentru astfel de sporturi, inclusiv.

  • Inchiriere
  • Taebo
  • Dansul din buric
  • Judo
  • Salon

Desigur, ar trebui să acorde o atenție la dieta si Exercitii fizice, întotdeauna, că ea este întotdeauna folosit pentru a găsi dimensiunea corectă. Cei care consideră că dreptul de dieta de alimente va fi chiar mai bine, dacă are cât mai multe de la acest lucru, este la fel de rău ca și cel care mănâncă prea puțin. La fel prea zgomotos de antrenament pot fi la fel de dăunătoare ca și refuzul absolut de la antrenamente.