Importanța machiaj

O privire spune totul. Ochii noștri sunt o parte foarte importantă din noi, până la punctul în care unii oameni susțin că aceasta este fereastra sufletului și o oglindă a sentimentelor. Ochii-acesta este primul lucru pe care majoritatea oamenilor se uita unul la altul. Prin ochii transmitem emotiile si sentimentele noastre, și este dificil de a ascunde sentimentele, care se reflectă în ochii noștri. Mulți nu au încredere în acei oameni care sunt în imposibilitatea de a le privi drept în ochi, pentru că acestea dau senzația că ei sunt necinstite și ceva de ascuns de la ei. Ochii sunt o parte foarte importantă a persoanei, de aceea este foarte important să le ia în considerare atunci când make-up. Machiajul ochilor poate realiza o schimbare a aspectului de ochi, și prin bun make-up, o femeie poate obține mai șocant și fascinant vedere. De asemenea, puteți obține un efect natural, care a subliniat propria frumusete a ochilor.

Exemple de machiaj

Ochii sunt ferestrele sufletului și o oglindă a sentimentelor

 

O privire spune totul. Ochii noștri sunt o parte foarte importantă din noi, până la punctul în care unii oameni susțin că aceasta este fereastra sufletului și o oglindă a sentimentelor. Ochii-acesta este primul lucru pe care majoritatea oamenilor se uita unul la altul. Prin ochii transmitem emotiile si sentimentele noastre, și este dificil de a ascunde sentimentele, care se reflectă în ochii noștri. Mulți nu au încredere în acei oameni care sunt în imposibilitatea de a le privi drept în ochi, pentru că acestea dau senzația că ei sunt necinstite și ceva de ascuns de la ei. Ochii sunt o parte foarte importantă a persoanei, de aceea este foarte important să le ia în considerare atunci când make-up. Machiajul ochilor poate realiza o schimbare a aspectului de ochi, și prin bun make-up, o femeie poate obține mai șocant și fascinant vedere. De asemenea, puteți obține un efect natural, care a subliniat propria frumusete a ochilor. Pentru a realiza aceste efecte este important să știi câteva trucuri care vă pot ajuta pentru a ne da ochii importanța pe care o merită, subliniind cele mai frumoase trăsături și atribuind o valoare cel mai puțin frumos. Pentru a obține acest lucru, make-up ochi ne oferă o mulțime de oportunități. Există o mulțime de produse pentru machiajul ochilor, gene, sprancene. Umbre diverse, măști, ochi de linie, culori, pensule, rimel și alte produse pentru make-up vă permite să joace cu make-up, pentru a da ochii o varietate de efecte, și de a le face să arate diferit, în funcție de caz.

Pentru machiajul ochilor important să ia în considerare aspecte cum ar fi tipul, culoarea și dimensiunea de ochii tuturor. În funcție de mărimea și forma ochilor, unele culori pentru a vă ajuta le accentua sau ascunde-le. De culoare închisă, de obicei, sunt mai potrivite pentru destul de mari în ochi, în timp ce culorile deschise favorizează mic ochilor. Același lucru este valabil pentru culoarea ochilor. În funcție de ce culoare aveti, unele umbre se vor amesteca mai bine decât altele. Cu toate acestea, acest lucru este relativ, deoarece fiecare femeie are propriile gusturile personale, astfel încât acesta este convenabil pentru a încerca în fața oglinzii, care sunt exact acele culori care cel mai bine vor rămâne în fiecare caz.

 

Make-up ochi, de asemenea, variază în funcție de ora din zi, și cu ocazia aceasta nu este același lucru, pentru a face make-up, pentru a ieși pe timp de noapte sau de a vizita o petrecere, pentru a face acest lucru, pentru a merge la locul de muncă sau du-te pentru o plimbare în timpul zilei. Cele mai multe femei preferă să arate mult mai natural pe tot parcursul zilei. Pentru a realiza acest efect de ochi, ar trebui să folosească mai degrabă neutre sau maro la culoare, care nu atrage prea multă atenție. Puteți chiar să alegeți, de asemenea, maro creion contur pentru ochi.

Strângeți un burete pe partea din mâini înainte de a aplica praf, pentru a pătruns bine. Întotdeauna începeți să aplicați pleoapelor pe partea exterioară a ochiului și întindeți-l în interiorul. Astfel, umbra se va răspândi în întreaga lea, dar cu mai intens efect la colțul exterior.

 

 

Aplicați ton 2 din partea spatulei aplicator, pentru a aprinde arcul sprâncenelor. Extindeți-vă umbra, întotdeauna începând de la cot.

 

Truc: apăsați ușor burete pe partea din spate a mână, pentru a elimina excesul de praf înainte de utilizare.

CONTURUL OCHILOR

 

Alegeți și definiți linia genelor, ca în cazul în care ea a fost профилировщиком, cu un dram de 3, folosind vârful aplicator spatulă.

 

Pentru mai intens și un anumit rezultat, mai întâi, umeziți cu aplicator, de preferință, tonic, de exemplu Tonique Douceur.

 

Truc: lansați aplicația pe partea exterioară a ochiului și să păstreze de-a lungul liniei genelor spre interior.

 

COT EXTERIOR OCHII

 

Utilizați 4-lea ton, pentru a sculpta superior ochi, formând partea de jos a arcului sprâncenelor cu o perie. Диффуминируйте-l în sus și de a face look-ul mai larg.

 

Truc: uită-te în față, în oglindă, pentru a determina exact zona pe care ar trebui să înceapă de machiaj. Atenție maximă la perie pe partea din spate a mână, pentru a elimina excesul de praf.

HYPNÔSE DOLL EYES PALETTE

 

De-a lungul anilor, lipsa de colagen si elastina face ca pielea începe să-și piardă elasticitatea și să devină mai moale. Acest lucru este mult mai vizibil pe piele a feței, deoarece este mai subtire. Pleoapele cad și ies pe ele mici riduri, țesături ослабляются, și de sub ochi apar pungi și cercurile intunecate. Ar trebui să menționeze, de asemenea, cunoscut gastii, care sunt riduri, care se formează la capătul lor. Nu există nici o modalitate de a ocoli acest lucru, dar puteți destul de a ascunde în sine de înfrumusețare și o varietate de trucuri pentru machiaj.

Îngrijire Înainte de make-up

 

Conturul ochilor are nevoie de o mulțime de hidratare și nutrienți, care permit pielii de a recupera din apa, pe care ea pierde, și, astfel, de a preveni apariția ridurilor. Mari, cosmetice de firma, care vinde produse specifice pentru acest domeniu. Dar dacă buzunar nu poate permite acest lucru, puteți achiziționa altele, realizate pe baza de componente naturale, care sunt mai economice, ca brand Deliplus sau Yves Rocher. În plus, puteți folosi acasă căi de atac, care vă permit să vă relaxați mintea și de a reduce umflarea ochilor și pleoapelor, ascunde saci și aspectul de oboseala. Unele свежерезанные și reci de castravete felii de Don cea mai buna alegere. Pune-le pe ochi timp de câteva minute. Ceai verde si musetel au efect anti-inflamator. Spălați-vă ochii de aceste infuzii și gaze. Apoi se clătește cu apă rece.

 

 

Amintiți-vă că culori luminoase, cum ar fi roz, alb și bej, crește și se aprind, iar întunecate reduc forme. Grenade sau roșu профилировщики sunt interzise, deoarece acestea ating dureroase, este obosit și mai în specie. De asemenea, nu utilizați maro culori pentru partea de jos a ochiului sau pentru o linie de interior.

 

Ochii albaștri sunt sinonime cu inocenta, de răceală și de putere. Femeile care poartă acest ton, au binecuvântarea de a avea posibilitatea de a utiliza un minim de machiaj și totuși iasă în evidență din mulțime. Trebuie să utilizați kaki, maro sau bej nuante foarte naturale make-up. Esti la o petrecere? Măriți volumul până la look-ul cu ajutorul de culori indigo,roz și albastru. Evitați cu orice preț nuante de citrice.

 

Ochii verzi întotdeauna indică un dram de exotice la cine le tolerează. Cu toate acestea, stai departe de foarte vizibile forme sau дымчатых ochi cu albastru sau negru cu umbre, deoarece acestea va vor face sa arati ca un personaj negativ de basm. Ta cel mai bun pariu? Violet umbra, prune, violet sau teren –ei da dimensiune ochilor dumneavoastră toată lumina pe care el trebuie să iasă în evidență. Aveți avantajul este ca arati bine, nu să-și petreacă ore în perie pentru machiaj.

 

În această categorie puteți găsi de la cele mai luminoase, cum ar fi miere sau alune;-verzui maro până la maro. Stick la culori de bronz, de pământ, de trandafiri, малвы și de familie de locuitori. Pentru un eveniment special, adresați-vă de sărbătoare nuanțe, cum ar fi de aur sau de argint-în combinație cu negru – pentru a spori look-ul. Femeile cu ochii caprui – în diferite nuanțe – au un avantaj în faptul că ei pot folosi orice existent de culoare umbra.

 

Femeile cu maro inchis sau aproape negru ochi au cel mai penetrant privirea. Ele sunt universale și potrivite pentru cele mai multe umbre și creioane. Sfat foarte important, dacă aveți un ochi negru, este să acorde o atenție la culoarea pielii, pentru a nu vedea „gotic”, dacă utilizați foarte umbre adânci. Cheia succesului? Șampanie, bronz, ocru, verde inchis nuanțe și machiaj sidefat. Un simplu „ochii de pisică”, de asemenea, poate face sa arati instantaneu.