Dieta pentru slabit gratuit o greutate sănătoasă și rapid – este un mit?

Dieta pentru slabit gratuit o greutate sănătoasă și rapidRapid de slabire fara sport, fara dieta – cine nu vrea? Nu știm din toate timpurile a deficitului, a fost infinit continuu de zile, timp în care o persoană locuiește în rezultate plin de foamete, de a fi bogat?

În ultimele decenii, noi diete la modă din nou, a ieșit pe piață. În plus, unele au menținut permanent favorit. Unele dintre diete sunt concepute în conformitate cu moderne de cunoștințe științifice. Alte servesc în principal ca un monetare mașini pentru corporații de vânzare dietetice de cărți și abonamente la programe cu mai mult de o notă personală, în timpul dietei. Nu orice dieta-inventatorul are cu propria sănătate și sănătatea în minte.

În acest Context, este destul de clar că dieta se stabilește vizavi de sănătos Porition de scepticism, de a dori ordinare de atac pe persistente grași bunatati face fără dieta.

Acest fapt se datorează, dar, în principiu, în această eroare, că la persoanele dieta vorbit, în principal, natural de slăbire minune așteaptă fără dificultate. Este frustrant potențial mare, și, prin urmare, vă sfătuim să vă bine, atunci pretențiile sale de șuruburi în jos. Scăderea în greutate este o lucrare și are nevoie de o mulțime de perseverență – dreptul de sfaturi pentru a pierde greutate drumul spre visul poate fi un personaj, dar de a stăpâni.

În acest caz cerințele de dieta poate fi în mod clar și direct, în forma: ea trebuie să fie Sănătos, simplu și lipsit de emoție, de orice fel. Vreau ca la sfârșitul anului – slăbire și un nou vis, și apoi să mențină greutatea lor, desigur.

Găsi în diversitate disponibile diete pentru sine potrivite pentru totdeauna, și, mai presus de toate, sănătos, puteți pierde în greutate, nu este suficient.

Cât de repede a pierde in greutate?

Pierde in greutate prin Dieta, în primul rând, necesitatea de a pierde in greutate. Numai este în valoare de vedere, dar prea scurt. Pentru că ceea ce vrei: de a arde de grăsime. În funcție de dieta poate întâmpla, astfel încât să puteți pierde în greutate rapid. De multe ori în acest caz este vorba, cu toate acestea, pentru ca apa sau chiar masa musculara. Inutile blocuri sunt salvate.

De ardere a grasimilor, de cotitură, trebuie să fie scopul declarat. Acest lucru nu este atât de simplu, deoarece depozitele de grasime sunt Notre numerar rezervele organismului pentru vremurile grele. De aceea dă-le foarte fără tragere de inimă și epuizeze toate celelalte posibilități de a furniza energie.

O posibilă strategie pentru a aduce organismul la o stare de Foame. Dacă nu este suficient de energie din alimente vine, el trebuie să atace, mai devreme sau mai târziu vă rezervele de grăsime.

Un impediment suplimentar în grăsime nivelul ridicat de insulină. El întotdeauna se ridică în cazul când nivelul de zahăr din sânge a crescut prin fotografii de carbohidrati. Care în mod constant portofel sau dorinta de a da, de a aduce metabolismul său pe durata de echilibru și se varsă într-un cerc vicios.

Este foarte bogat în proteine componentă multe diete, el a intrat sub alte scopuri, a masei musculare, deoarece acest lucru va fi atacat încă de la celulele grase. Sportul previne dezintegrarea țesutului muscular în plus.

Sfaturi pentru pierderea rapida in greutate

Indiferent ce diet ai decis în cele din urmă: în general, aceasta depinde de soldul total de calorii. Arde în timpul fotografierii în mod constant mai multe calorii decat organismul într-o stare de rapid săgeată greutăți fără milă în sus.

Cei care lucrează fizic și de a face sport, are o mai mare nevoie de calorii, decât un desktop infractorului, care desfășoară o seară pe canapea.

În special, autoritate dieta de multe ori conțin o anumită perioadă de timp a Mișcării. Cel mai bine este la fel de recomandat după terminarea dietei încă de sport.

Unele diete, mai ales cei care au nevoie foarte rapid de a pierde in greutate – de a limita numărul de Calorii strict la aproximativ jumătate din necesarul zilnic, sau chiar mai puțin. Sănătos pierderea in greutate are loc în mod diferit. Aceste diete extreme, programul ar trebui să efectueze, în orice caz, fără a consulta un medic și nu de o lungă perioadă de timp! Nu numai din cauza deficitului de substanțe nutritive, pune în pericol sănătatea.

Din fericire, există, de asemenea, dieta, fără de numărare de calorii și de a nu muri de Foame. Doar unele produse sau grupe de produse nu ar trebui să fie consumate, deoarece acestea afectează metabolismul într-un mod nedorit. Și alte alimente consumate se intensifică.

În ce crezi, ce fel de dieta se pot lipi mai ușor?

În special, în cazul în Obezitate sau deja existente de probleme de sănătate, este necesar să Discutați mai întâi cu medicul dumneavoastră despre planurile tale!

Uneori, lucrurile mici fac diferența: Multe diete interzic consumul de alcool și au sfătuit, se condimentează cu sare, doar foarte rar. Chiar dacă dieta nu menționează aceste puncte este în mod clar nu va fi rănit, de a asculta.

Și: este Suficient pentru a bea! O mulțime de apă, și nu подслащенных de băuturi care conțin zahăr, care incetineste metabolismul.

Dacă veți face dieta ta măsurabil succes, acest complex de inspirație. Fii atent, pentru a nu arunca doar o privire pe cântar – în cel mai bun caz, un model care definește procentul de grăsime din organism, la fel ca și masa musculara si apa. La urma urmei, nu este întotdeauna o ușoară creștere în greutate sau de autobuz înseamnă înfrângerea. Măsurați, de asemenea, din timp în timp, volumul corpului în zona abdomenului sau a coapselor. Chiar dacă pantalonii din nou se potrivește, și centura poate fi fără efort o gaură într-un cont, acest lucru simptome de pierdere în greutate eficiente.

Piardă în greutate, fără efectul yo-yo efect?

Diete bazate pe reducerea carbohidratilor

Mulți slăbire doritorii au gustat în viața lor mai mult decât dieta. Rapide progrese mai întâi au fost vizibile, a venit momentul în care în continuare o Scădere a căzut greu. Și chiar mai rău: După un accident sau planificate terminarea dietei kilograme au fost destul de repede s-a întors de pe coapse și au adus cu ei și prietenii lor. Sugestiv frica de efectul yo-yo a intrat și sfaturi pentru Dieta nu a ajutat, în cele din urmă.

Cel care nu renunță în acest moment de frustrare, își continuă speranța în continuare diete – atunci când acest lucru ar trebui să supape!

Acest tip de probleme apar mai ales în legătură cu diete extreme, atenția lor se concentrează pe modul de a pierde in greutate rapid, nu acordând o atenție la un regim alimentar echilibrat. Numarul de Calorii este redus foarte mult, dieta parțial, cel mai probabil, a mers prost – aceste concepte pot fi de mai multe zile pentru a rezista pe termen lung, Dieta si alimentatie sanatoasa, nu este bine, totuși.

Ceea ce este interesant, toate programele de meniu și, în acest „După” deja în permanentă schimbare de dieta, care vizează această cale. În acest caz se studiază deja în faza de dieta, dieta noi principii de bază și de digerat. Scopul este complet sănătos și echilibrat, astfel încât să puteți încă o lungă perioadă de timp, se bucură de noul său dorința de erou.

Dieta comparativ

O mulțime de diferite abordări alimentare. Unele dintre ele chiar contradictorii – aproximativ atunci când dieta recomanda consumul de carbohidrați, în timp ce altele încearcă să evite acest lucru în mod deliberat.

Multe bine-cunoscut dieta au ca numitor comun, parțială sau totală, reducerea Kohlendydraten. În special, cum ar fi, care vă permite să rapid nivelul de zahăr din sânge, înregistrat ca inamicul liniile zvelte.

În loc de carbohidrati mai multe proteine și grăsimi, se apropie de masă. De asemenea, fructele și legumele sunt aproape întotdeauna pe planul de luat masa și oferă o nutriție echilibrată – nu numai ca sunt permise toate opțiunile.

Unele înțelepții au încercat să creeze o dieta concept, care vin contrar naturii umane, având în vedere trecutul său, ca vânători-culegători în a pierde în greutate.

Dacă într-o zi supliment alimentar este dominat, în multe cazuri, conține enzime care contribuie la pierderea in greutate.

De asemenea, introducerea de hormoni poate aparține dieta concept.

Pentru anumite diete, există indicații medicale, așa că vino la Slăbire plus, ca o terapie.

Dacă doriți să aflați mai multe despre orice dieta-forme, puteți folosi următoarea Revizuire.

Diete bazate pe reducerea carbohidratilor

În ce crezi, ce fel de dieta

Ce Dieta Glyx

Că Glyx dieta bazata pe Indicele glicemic. Face nu atât de mult în dieta, dar mai mult la Dieta, care pot fi aplicate pe termen lung.

Dieta scade crește carbohidrati la un nivel minim, pentru a metabolizare a grăsimilor. Greutatea scade rapid, poate fi. Trecerea la dieta obișnuită ar trebui să fie cu Înțelepciune.

Dieta Dyukana

Rapidă în greutate scăderea în greutate prin dieta dyukana. Deoarece dieta treptat, foarte dezechilibrată, atunci aceasta dieta este considerat a fi o problemă controversată.

Care Dieta Activitate

Acolo nu există nici o dieta la Busteni, nimic, poate fi aceasta dieta este considerat, de asemenea, ca o Dieta pe termen lung.

Max-Planck-Dieta

Rapid, fără Jojo Effect concepția lui Max Plank dieta pentru pierderea în greutate. Dieta eficientă, dar este foarte dezechilibrată. Mulți pur și simplu Trebuie să bea!

Hollywood Dieta

Plin de farmec clienții, prin urmare, promite hollywood dieta. Este vorba despre crash-dieta, care, pentru a realiza durabilă puțin potrivite.

Metabolismul Dieta

În timpul metabolică diete rapide clienții o consecință inevitabilă. Probabil dorinta, el ar trebui să stea, dar trebuie să fie de acord!

Dieta, care oferă o masă în prim-plan

Fulgi De Ovăz Dieta

Nu în mod unilateral de ovăz dieta. Dieta este simplu și ieftin. De înaltă calitate de substanțe nutritive aici, în acest sens.

Ce Biscuiti Dieta

Ce biscuiti dieta nu ar trebui să fie, deși, mai ales ca, în mod unilateral, cu aceasta dieta puteti ajusta unul pentru celălalt, cu toate acestea, este ușor pentru a obține efectul de yo-yo.

În combinație cu alte mijloace de oțet este folosit ca o componentă în oțet de cidru de mere dieta. Fii atent cu planuri de dieta, care înlocuiesc toată alimente otet de cidru de mere!

Zară Dieta

Zară este foarte mare. Una Zară dieta promite sănătos și o experiență de succes de Slăbire.

Banane Dieta

De multe Celebrități cunoscute, că sunteți în măsură să piardă în greutate cu ajutorul de banane dieta greutate ușor. Așa cum banane este delicios și util, aici sunt condiții optime.

Dieta este foarte puternic factor de demisie

24-Ore De Dieta

2 kilograme de slabit in termen de 24 de ore. 24-ore recepție dieta promite. Crash diete implementeaza gandit abordare, care trebuie să evite clasice probleme.

O Dieta De Detoxifiere

Și, în același timp, substanțele nocive din organism alunga abordare de Detoxifiere diete pentru slabit. În timpul dietei de până la 5 kg de pierdere în greutate este greu de realizat.

La Smoothies-Dieta

Smoothies dieta se află de mult timp în trend. Smoothies, utile de fructe și legume devin o parte integrantă din dieta lor.

În Yokebe-Dieta

Piardă în greutate cu cocktail-uri a făcut Yokebe dieta pentru sarcină. În Yokebe-este o dieta Activ din 2010 de pe piață și de a include elemente nutritive importante.

Sydney-Dieta

Sănătos și la modă sydney este dieta. Care ballaststof bogat dieta este sanatoasa, util și este implicat sistemul digestiv mult timp.

Doctor-Tata Dieta

Slăbire, în vis, doctor tata dieta. Dieta este destul de echilibrat și potrivit pentru Dieta pe termen lung.

Pe Metabole Dieta

Este o variantă specială de Low Carb dieta Metabole. Chiar dacă dieta vorba de culturism, ar trebui să fie nu un culturist, pentru a profita de ea

Instrucțiuni pentru slabit cu dieta

Dacă doriți să piardă în greutate rapid, este foarte recomandat pentru a începe jocul în materie următorul video.